Please enable JS

PURhair, No nonsense kwaliteit enkel voor kappers

PURhair, No nonsense kwaliteit enkel voor kappers

PUR hair is een relatief nieuw merk op de markt van de professionele kappersprodukten. De eerste produkten kwamen op de markt in 2006.

Het is kapper Reinhold Hoffman, die op zoek gaat naar produkten die kwalitatief zo hoogstaand zijn dat ze zonder blozen kunnen wedijveren met de grote spelers op de markt. De vereisten die hij de laboratoria oplegt zijn dan ook niet van de minste. Er moet gestreefd worden naar een zo klein mogelijke impact op de omgeving en het milieu. Dierenproeven zijn uit den boze en bovendien wil hij daarmee zelfs prijsbreker zijn.

Nadat hij janrenlang als kapper actief is de oprichter zicht zeer bewust van de noden van de kapper. Daarom ook de eenvoud in gebruik. Geen duizenden uitzonderingen. Goede produkten tegen een correcte prijs waar je als kapper kan op bouwen.

Sedert de eerste lancering werd een volledige range uitgebouwd. Startend bij shampoo en verzorging van Organische oorsprong tot aan de afwerking van het kapsel. Geen nodeloze referenties en alles wel doordacht. Het complete gamma is zeer betrouwbaar. Het design is bewust strak en minimalistisch gehouden. En de aankoopprijzen laten pittige winstmarges toe.

Bezoek de officiële PURhair website

Meer weten over deze produkten?

KLIK HIER Wij komen u graag alle uitleg geven .